Alle collectiesFAQ
Mijn pakket is beschadigd, wat nu?
Support avatar
Geschreven door Support
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het spijt ons te horen dat je pakket beschadigd is. We doen ons uiterste best om dit probleem op te lossen. Volg de onderstaande stappen:

1. Als het pakket zelf intact is, maar de producten beschadigd of incompleet zijn, neem dan contact op met de winkel waar je de bestelling hebt geplaatst. Zij zullen je verder helpen met de volgende stappen.

2. Als zowel het pakket als de producten beschadigd zijn, maak je geen zorgen! Klik op de knop “Neem contact op” om onze ondersteuning te bereiken. Stuur je ordernummer en track & trace-code mee, zodat we je snel kunnen helpen en een oplossing kunnen bieden.